srijeda, 4. svibnja 2016.

Ugostiteljska oprema - proizvodnja i prodaja


Poduzeće Klanjčić d.o.o nastalo je 1993 godine iz obrta starog 25 godina. U dugoj tradiciji poslovanja opremili smo mnoge objekte od hotela, caffe barova, slastičarna, pekara, mesnica, trgovina i ostalih ugostiteljskih objekata.

Sa 20 zaposlenih djelatnika uspješno poslujemo u projektiranju ugostiteljskih objekata prema HACCP sustavu, proizvodnji i prodaji ugostiteljske opreme u cijeloj Hrvatskoj. Prvi smo proizvođači ugostiteljske opreme u Hrvatskoj koji koriste poliuretansku pjenu za izradu šankova rashladnih frižidera, komora i rashladnih vitrina.
Možemo se pohvaliti inovativnom pristupu proizvodnje ugostiteljske opreme od staklenih napa, pomičnih staklenih displeja u kombinaciji sa inoxom, te ugostiteljskih šankova sa vlastitim pomičnim krovom upravljanim na daljinski upravljač.

S obzirom na mogućnosti naše proizvodnje opreme za ugostiteljstvo zadnjih 10 godina proširili smo i specijalizirali naš proizvodni program na razna kućišta, kabinete te kontejnere za napajačke uređaje u telekom mreži koje su u suradnji s tvrtkama,
Emerson
Ericsson Nikola Tesla d.d
plasirane na tržišta Rusije, Turske, Afganistana, Irana, Nigerije, Švedske, Slovenije...

Nema komentara:

Objavi komentar